webSites
E-commerce 

Ieder online project dat wij opleveren is uniek. Door de veelzijdige combinatie van kennis, creativiteit en development gaan we telkens op zoek naar nieuwe mogelijkheden met daardoor verrassende resultaten.

Forwart_support.jpg

Krachtig en flexibel beheersysteem

Onze websites en webshops (e-commerceplatform) kenmerken zich  door een professioneel en gebruiksvriendelijk ontwerp, slimme techniek en een uniek en doordacht plan. Wij besteden intensief aandacht aan de wensen en visie van onze opdrachtgever met als doel een maximaal resultaat te behalen om zo het verschil te maken.

Ons krachtige en flexibele beheersysteem (CMS) is het fundament van elk succesvol project. Het systeem is bijzonder gebruiksvriendelijk en uitermate geschikt voor complexe toepassingen en koppelingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Forwart_beheer.png

Strategische keuzes

In tegenstelling tot alternatieve systemen, zoals bijvoorbeeld Wordpress of Magento, is maatwerk in ons hybride systeem (Symfony) eenvoudig inpasbaar waarbij het geheel gebruiksvriendelijk blijft hoe uitzonderlijk de wensen ook zijn.

Aan elk online project ligt een doordacht plan ten grondslag waarbij de rol van de website in dat plan bepalend is. Een krachtige website is bovendien een middel om de gestelde business doelen te behalen. Juist daarom combineren we onze expertise met creativiteit en techniek. Alles wat we realiseren berust dan ook op strategische keuzes die bijdragen aan het behalen van de doelen. Graag schakelen we hiervoor onze expertise partners in om zo een nog hoogwaardiger resultaat te boeken. Zo werken we samen toe naar de lancering van een uniek project.

"Ons CMS is geschikt van kleine websites 
tot complexe e-commerce oplossingen."

Professionele websites

Door een onderscheidend ontwerp, optimale gebruikerservaring in combinatie met passende technologie realiseren wij professionele website. We helpen opdrachtgevers samen met diverse expertise partners om complexe informatie op een heldere manier te structureren zodat het aansluit bij de behoeften van elke doelgroep.

Om een maximaal resultaat te bereiken is het bovendien belangrijk dat de website, app of webshop de doelgroep aanspreekt met een onderscheidend ontwerp. Onze projecten kenmerken zich door een professioneel, creatief en gebruiksvriendelijk ontwerp. 

Forwart_websites.png

"We hebben veel ervaring met de implementatie van diverse (externe-) koppelingen."

Forwart_webshop.png

Webshops (e-commerce)

Het aantal online verkopen blijft nog steeds flink doorgroeien. Een webshop met gewilde producten wordt mogelijk druk bezocht maar bezoekers kopen producten alleen als de webshop betrouwbaar oogt, snel werkt en de stappen die nodig zijn om een aankoop te doen helder zijn. Dit leidt tot een hogere conversie, meer aankopen en dus een hogere omzet.‚Äč

Encore realiseert professionele webshops op basis van een krachtig e-commerceplatform. Het is flexibel, gebruiksvriendelijk en het biedt maatwerk, waardoor je een unieke shop kunt bouwen waarmee de online doelstellingen te behalen zijn. Van de functionaliteiten in de webshop tot de opmaak van facturen. Hierdoor beschik je over een gebruiksvriendelijke omgeving waar je al je inhoud, inventaris en verkoop kunt beheren. Bovendien is het systeem eenvoudig te koppelen aan een boekhoudpakket zoals Exact. 

De webshops van Encore zijn  voorzien van een handige kassaconsole voor aankoop op locatie. Graag informeren we over de unieke features in het beheersysteem om zo het maximale uit een webshop te halen.