Software
Development

Bij Encore realiseren we met ons professionele team geavanceerde online software. De unieke mix van strategie & advies, UX, data en development resulteert in topkwaliteit. Onze onderscheidende aanpak combineert de vakkennis van onze opdrachtgevers met onze technische expertise, waardoor we software met een maximaal resultaat realiseren. Encore ontwikkelt hoogwaardige softwareoplossingen die bedrijfsprocessen vereenvoudigen, efficiënter maken. Ontdek Encore Digital Agency.

Forwart_Software-Developement2.jpg

Krachtige oplossingen

Het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van online software is onze passie. Wij realiseren complexe projecten, waaronder applicaties, platformen, (business-) apps, e-commerce en websites in een gedreven team van experts. Bovendien koppelen we deze expertises, diensten en oplossingen op innovatieve wijze aan elkaar om zo een nog krachtigere oplossing voor onze klanten te bieden. 

We denken graag mee waardoor ambitieuze doelen gehaald kunnen worden. We doen het samen!

Neem contact op

Forwart_applicaties.png

Online applicaties

Het laten ontwikkelen van online applicaties (software) is de ideale oplossing voor bedrijven en organisaties die unieke en specifieke bedrijfsprocessen willen optimaliseren. Onze applicaties worden namelijk op maat gemaakt. Door te automatiseren en efficiëntie te creëren kan een bedrijf of organisatie opschalen, efficiënter werken en bovendien kosten besparen. Tevens kunnen unieke ideeën gerealiseerd worden voor zowel de B2B als B2C-markt. Door de inzet van op maat gemaakte applicaties halen we het maximale uit ambities.

"Wij denken graag met onze opdrachtgevers mee 
en zorgen bij elk project voor domeinkennis."

Gebruiksvriendelijke platformen

Met een klant- of medewerkersportaal sta je altijd in contact. Een veilige en gebruiksvriendelijke app of platform om te informeren, activeren of zaken te regelen. Wij bouwen portalen die inspelen op de behoeften van klanten of medewerkers. Een platform of intranet is vaak gekoppeld met diverse ERP- , CRM-, boekhoud- of andere externe systemen. Encore is gespecialiseerd in de integratie en heeft veel ervaring met de meest gebruikte systemen.

Forwart_portals.png
Forwart_PWA.png

Progressive Web Apps (PWA)

Progressive Web Apps (PWA) worden steeds frequenter toegepast, en Encore heeft zich hierin gespecialiseerd vanwege de uitgebreide mogelijkheden. Een PWA kan het best worden omschreven als een hybride oplossing tussen een responsieve website en een native mobiele app. Deze veelzijdige apps functioneren op vrijwel elk apparaat met een browser en bieden handige offline mogelijkheden. Bovendien kunnen ze ook op een desktop worden geïnstalleerd, waardoor de diverse gebruiksmogelijkheden nog verder worden uitgebreid.

Als ervaren PWA-ontwikkelaar delen we graag inzichten over de mogelijkheden. Het voordeel van een PWA is dat het geen aparte mobiele applicatie vereist, maar toch de gebruiker een optimale app-ervaring biedt. Denk aan diverse toepassingen zoals communicatie (medewerkersapp en B2B-communicatie), e-learning, communities, klantenportals of loyaliteitsapps.

Professionele integratie

In bedrijven worden diverse interne en externe systemen gebruikt. Door slimme system integration, oftewel het koppelen van deze systemen, ontstaan optimale resultaten. Onze gebruiksvriendelijke software fungeert als centrale hub, waardoor processen overzichtelijk blijven, zelfs bij toenemende complexiteit.

Deze integratie stelt ons in staat waardevolle data te verzamelen, wat leidt tot nieuwe inzichten en geoptimaliseerde processen. Een professioneel geïntegreerd systeem vereenvoudigt het behalen van doelen en biedt flexibiliteit voor directe bijsturing.

We integreren o.a. met Exact, Oracle, AFAS, TicketSwap, Ridder iQ, Power BI, KING, Dynamics en meer. Onze expertise staat garant voor een succesvolle integratie in elke organisatie.