cyber
security

Professionele informatiebeveiliging is een must. Samen met onze opdrachtgevers streven we een optimale maar ook dusdanige security die past bij het project en opdrachtgever.

matrix-bg.jpg

Veiligheidsstandaarden

Onze projecten ontwikkelen we zodanig dat wordt voldaan aan de veiligheidsstandaarden met betrekking tot cyber security. Het gehele project wordt dan ook ontwikkelt met veel aandacht voor informatiebeveiliging en privacy. Hieronder enkele aspecten waar we standaard rekening mee houden voor ál onze opdrachtgevers.

"Goede code schrijven is 
niet alleen de sleutel tot succes."

Gegevensbeveiliging

Uiteraard lopen gegevens van al onze moderne websites en webapplicaties  altijd via een beveiligde verbinding (SSL); hierdoor weet de gebruiker zeker dat er met de juiste partij gecommuniceerd wordt en de gegevens niet afgeluisterd kunnen worden.

Op onze servers slaan we de gegevens bovendien op in een beveiligde database en draaien websites in hun eigen omgeving. De dataopslag van TRUE is conform hoogwaardige certificeringen en ISO/NEN standaarden: ISO 9001, 27001 en NEN 7510 hosting.

iso-9001-certificering.png
Authenticator.jpeg

Toegangsbeveiliging

Alle websites, webshops en systemen die we realiseren kunnen we dusdanig beveiligen dat alleen specifieke en geautoriseerde gebruikers kunnen inloggen. Hierbij maken we gebruik van  zogenaamde twee-factor-authenticatie, zodat gebruikers via een additionele inlogcode in een app of e-mail kunnen  inloggen.

Daarnaast bespreken we samen met onze opdrachtgevers welke additionele wensen en eisen er zijn en kunnen zo bijvoorbeeld audit logging toepassen, eisen aan de wachtwoordsterkte stellen of juist integreren met bestaande authenticatiesystemen zoals OpenID, OAuth, Keycloak of Auth0).

"De combinatie tussen development
creativiteit maakt ons uniek."

Systeembeveiliging

Onze systemen zijn vanuit een security-first gedachte opgebouwd: onze database- en fileservers zijn bijvoorbeeld niet direct via het internet toegankelijk.  Deze systemen worden ook actief gecontroleerd op malware/spyware en ander verdacht verkeer.

Daarnaast denken we graag mee om samen met onze hostingprovider TRUE een hostingoplossing te bedenken die past bij de wensen en eisen van de opdrachtgever.

Bovendien worden applicaties en onze servers met enige regelmaat door onafhankelijke bureaus getest en overleggen we graag hoe we, samen met onze partners, de applicaties van onze opdrachtgevers nóg veiliger krijgen.

Forwart_TRUE.jpeg