Winnaar Beste Persoonlijke Website

maandag 28 februari 2011


Ger Driessen heeft Beste Persoonlijke Website

Internetbureau Forwart uit Horst is met de website van Ger Driessen in de prijzen gevallen. De website is uitgeroepen tot beste persoonlijke website van Nederland.

“De site van Ger Driessen heeft een uniforme, duidelijk herkenbare CDA-stijl, die gecombineerd wordt met een heldere weergave van de inhoud. De website is een goede portal naar de sociale media waarop Driessen actief is. Driessen gebruikt slimme trucs om een groot publiek te bereiken. Zo kun je sommige filmpjes alleen maar bekijken als je ze eerst deelt op een twitteraccount, waardoor iedere follower dus ziet dat je het filmpje aan het kijken bent.”, aldus de vakjury.

Forwart is al sinds 2007 verantwoordelijk voor de website van Ger Driessen. De grafische vormgeving, techniek, beheersysteem en een deel van het social media concept is door het bedrijf uit Horst verzorgd. In de aanloop naar deze Provinciale Statenverkiezingen vormt de website van Ger Driessen het middelpunt van zijn campagne. Ger Driessen haalde de landelijke media (Nieuwsuur, De Wereld Draait Door, BNN, EO en alle landelijke dagbladen) met de bijzondere Youtube video’s die hij op zijn website publiceerde.

Forwart bedacht en realiseerde tevens het ‘tweet voor een video’ concept. De nieuwste video was exclusief te bekijken voor bezoekers die een bericht op Twitter plaatsten over de nieuwe video.

Tijdens de campagne is verder een lichtkrant ingezet waardoor op de homepage een overzicht van externe nieuwsberichten te lezen zijn. De website verzamelt deze artikelen automatisch waardoor de website altijd up-to-date is en een goede indruk ontstaat wat er in de media over Ger Driessen geschreven wordt.

In de twee dagen tot aan de Provinciale Statenverkiezingen zal nog een aantal acties ingezet worden en wordt de website nog regelmatig aangepast.

Bekijk de website van Ger Driessen op www.gerdriessen.nl.