Website voor boekhandel in Venray

maandag 14 november 2011


Van den Munckhof homepage
Van den Munckhof boeken
Van den Munckhof webshop integratie

Forwart heeft voor Boekhandel Van den Munckhof uit Venray een nieuwe website gerealiseerd. Het Venrayse bedrijf presenteert zich als uitgebreide boekhandel en specialist in kantoorartikelen en is gevestigd in het winkelcentrum van Venray. Naast een grote collectie literatuur en kinderboeken kunt u bij de winkel terecht voor dagbladen, tijdschriften, wenskaarten, kantoorartikelen en luxe schrijfartikelen.

De kennis en professionaliteit van het bedrijf komen duidelijk terug op de nieuwe website. Op de homepage wordt het bedrijf aantrekkelijk gepresenteerd en kan de bezoeker direct een keuze maken uit de belangrijkste informatie van de website. Daarnaast bevat de website perse slimme elementen waardoor de website veel informatie bevat en toch overzichtelijk blijft.

Forwart heeft de bestaande webshop van het bedrijf naadloos geïntegreerd in de nieuwe website. Hierdoor is het voor de eigenaren van de Venrayse winkel mogelijk om ook online boeken en binnenkort zelfs kantoorartikelen te verkopen via de nieuwe website.

Het grafisch ontwerp van de website sluit prima aan bij de vernieuwde huisstijl van het bedrijf en haar doelgroep. Om de doelgroep nog meer aan te spreken spelen actuele beelden van de nieuwste boeken een belangrijke rol op de website. Mede door het gebruik van deze beelden heeft de site een moderne, actuele en frisse uitstraling.

Om de website up-to-date te houden is deze voorzien van het beheersysteem (Content Management Systeem) van Forwart. Het internetbureau uit Horst en Venray verzorgt tevens de hosting van de website en een AdWords campagne zodat de nieuwe website vanaf dag één uitstekend vindbaar is in de zoekmachines.

Bekijk de website op www.boekhandelvenray.nl