Website Truckrun Horst

donderdag 28 februari 2008


Website Truckrun Horst 1
Website Truckrun Horst 2

In samenwerking met Truckrun Horst heeft Forwart een totaal nieuw website concept ontwikkeld. De samenwerking is tot stand gekomen uit een gedeeltelijke sponsorovereenkomst waarmee Forwart de stichting tegemoet is getreden.

Stichting Truckrun organiseert jaarlijks een truckrun voor mensen met functiebeperking. De Truckrun is een tocht die meer dan drie uur toert door de diverse plaatsen in de gemeenten Horst aan de Maas, Meerlo – Wanssum de kernen Oirlo en Castenray van de gemeente Venray.

De website is bijzonder toegankelijk zodat begeleiders, ouders en de deelnemers voorzien worden van informatie, naslagwerk en beeld impressies. De DVD van een eerdere editie van de truckrun is op de website geplaatst zodat bezoekers deze direct kunnen bekijken. Daarnaast is de route die afgelegd wordt in een Google Maps kaartje ingetekend.

Forwart is trots op het eindresultaat en de sponsorovereenkomst waardoor wij de stichting een stapje vooruit hebben geholpen. Dit jaar zal de Truckrun plaats vinden op 30 maart.

Bekijk de website op www.truckrun.nl.