Website voor Thomassen Interieurs Venray

woensdag 17 oktober 2012


thomassen-homepage
thomassen-tekst-foto
thomassen-foto-slider

Het team van Thomassen Interieurs bestaat uit pure interieurprofessionals: vakmensen met passie voor meubels, textiel, verlichting en design. Forwart heeft een nieuwe website gerealiseerd voor het bedrijf met een showroom van 2.000 vierkante meter in Venray.

De opdrachtgever was op zoek naar een internetbureau dat in staat is om voor een goede prijs een moderne en professionele website te realiseren die op elk apparaat werkt. Luc Thomassen geeft aan: "Onze doelgroep wil 's avonds op de bank meubels bekijken". De website is dan ook dusdanig ontworpen en ontwikkeld dat deze een perfect beleving op bijvoobeeld een iPad heeft. Bovendien was het belangrijk een website te realiseren die eenvoudig voor de opdrachtgever zelf tot in detail aangepast kan worden. Forwart biedt deze oplossing en heeft een website gerealiseerd die bijvoorbeeld ook op een iPad werkt (inclusief animaties) en voorzien is van een geavanceerd beheersysteem.

Het professionele en gestileerde ontwerp van de website sluit perfect aan bij de stijl van Thomassen Interieurs. Door veelvuldig gebruik te maken van scherpe en grote foto’s, kan een bezoeker van de website de details van de mooie artikelen bekijken. Deze artikelen kunnen met één druk op de knop gedeeld worden op diverse sociale media websites, waaronder Pinterest en Facebook. De accounts van deze sociale media heeft Forwart bovendien voorzien van de huisstijl van Thomassen Interieurs.

Forwart heeft het grafisch ontwerp, technische realisatie en Content Management Systeem van de website verzorgd. Bovendien is de hosting van de website bij het fullservice internetbureau uit Venray ondergebracht zodat Thomassen Interieurs één partner heeft voor alle website gerelateerde zaken.

Bekijk de website via www.thomassen-interieurs.nl.