Website The Nextwise Program

dinsdag 11 september 2012


tnwp-responsive
tnwp-home
tnwp-apply

Internetbureau Forwart heeft een website gerealiseerd voor The Nextwise Program. Er is een schaarste aan top professionals in de IT branche en The Nextwise Program helpt opdrachtgevers met dit probleem door hoog opgeleide talenten te werven en trainen.

De website moet ervoor zorgen dat top talenten zich willen aansluiten bij The Nextwise Program. Daarom is de website uitgerust met diverse moderne technieken en voorzien van een responsive website ontwerp. Zo’n ontwerp zorgt ervoor dat de bezoeker een perfecte gebruikerservaring heeft op zowel een smartphone (iPhone en Android telefoon), tablet (bijv. iPad) als een normaal systeem (desktop of laptop). De website past zich voor elke schermgrootte automatisch aan. Op een systeem met een normaal scherm staan bijvoorbeeld vier personen bovenaan de pagina. Op een tablet zijn dat er drie en op een smartphone nog twee.

Een kandidaat kan met één druk op de knop solliciteren door het LinkedIn profiel te delen met de website. De profielgegevens worden dan automatisch opgehaald en via een koppeling met het softwarepakket van de opdrachtgever aangeboden bij de recruiters. De komende maanden wordt de website uitgebreid met onder andere een vacaturemodule.

Het grafisch ontwerp van de website is gerealiseerd door het reclamebureau van de opdrachtgever. Forwart is verantwoordelijk voor het responsive ontwerp en de technische realisatie van de complete website en de hosting ervan. De website is voorzien van een geavanceerde beheeromgeving waarmee de opdrachtgever de volledige website zelf kan aanpassen. De moderne beheeromgeving genereert automatisch verschillende afbeeldingsformaten zodat de foto’s op een smartphone snel laden en op een groot beeldscherm haarscherp zijn.

Bekijk de website via www.nextwiseprogram.com.