Website Streekomroep Reindonk

maandag 5 maart 2007


Website Streekomroep Reindonk 1

Streekomroep Reindonk is de lokale omroep voor de gemeenten Horst aan de Maas, Meerlo-Wanssum en Sevenum. Forwart realiseerde een totaal vernieuwde website voor deze omroep. De website bevat onder andere een overzicht van de actuele programmering op radio en TV. Elke programmamaker van de omroep kan een eigen mini-site beheren binnen de Reindonk website. Via de website kunnen inwoners van de drie gemeentes zelf nieuws en nieuwsfoto's versturen naar de redactie. Hierdoor kan regionaal nieuws nog sneller doorgeplaatst worden op bijvoorbeeld de tekst TV pagina's van de omroep.

Bezoekers kunnen regionale links toevoegen aan de website en het actuele weer is opgenomen. Evenementen die de omroep organiseert worden in de agenda opgenomen. Daarnaast ontbreken een poll en nieuwsbrief uiteraard niet.

De streekomroep is bezig met een nieuw systeem voor het aanbieden van nieuws op hun tekst TV pagina's. Als het systeem helemaal gereed is zullen wij een koppeling tot stand brengen met de website. Na de koppeling zal het nieuws van de tekst TV pagina's automatisch doorgeplaatst worden op de nieuwe website. Hierdoor wordt de informatie van de omroep nog beter toegankelijk.

Deze website is voorzien van ons Content Management Systeem. Forwart verzorgde de grafische vormgeving, techniek en hosting van deze website.

Bekijk de website op: http://www.reindonk.nl