Website en huisstijl Startpunt Wonen

vrijdag 24 januari 2014


Responsive - Startpunt Wonen
Homepage - Startpunt Wonen
Aanbod - Startpunt Wonen
informatiepagina - Startpunt Wonen

Startpunt Wonen is een organisatie die volledig is ingericht om huizenkopers te informeren en begeleiden bij het kopen, verkopen of verbeteren van een huis. Uniek aan Startpunt Wonen is het complete overzicht aan mogelijkheden, de intensieve samenwerking met relevante partijen en deskundige begeleiding op het gebied van wonen in gemeente Horst aan de Maas.

Internetbureau Forwart heeft een huisstijl met logo en nieuwe website gerealiseerd voor Startpunt Wonen. De website en huisstijl hebben een betrouwbare, toegankelijke en moderne uitstraling. Deze uitstraling wordt in de website versterkt door de toepassing van moderne technieken, zoals een responsive ontwerp waardoor alle pagina’s van de website perfect werken op elk apparaat. Of een geïnteresseerde bezoeker de website nu met een tablet, smartphone of laptop bekijkt, de aangeboden informatie (inclusief het woningaanbod) is uitstekend toegankelijk. De website is tevens voorzien van een koppeling met Funda en Jaap waardoor het woningaanbod automatisch beschikbaar wordt op deze websites.

De grafische vormgeving, technische realisatie, e-mailmarketing (nieuwsbrieven), content management systeem (voor beheer van de website inhoud) en hosting van de website heeft Startpunt Wonen bij Forwart ondergebracht.

Bekijk de website op www.startpuntwonen.nl