Website Seuren Rozenkwekerijen

maandag 6 april 2009


Website Seuren Rozenkwekerijen 1
Website Seuren Rozenkwekerijen 2

Forwart heeft voor Gebr. Seuren Rozenkwekerijen uit Lottum een nieuwe website gerealiseerd. Gebr. Seuren Rozenkwekerijen is sinds de oprichting in 1838 een gevestigde naam, waar vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Inmiddels uitgegroeid tot een kwekerij met internationale handelsactiviteiten, waar jaarlijks ruim twee miljoen rozen verhandeld worden.

De website biedt informatie over de kwekerij en het tuincentrum. Daarnaast bevat de website een uitgebreide product catalogus. Hierin presenteert de kwekerij een groot deel van de producten die leverbaar zijn. De website heeft een moderne uitstraling en is voorzien van het Content Management Systeem van Forwart waarmee zowel de website pagina's als de catalogus volledig beheerd kan worden. De catalogus is gekoppeld met een webshop die Forwart eerder ontwikkelde voor dit bedrijf.

Voorlopig is uitsluitend de Nederlandstalige versie van de website in de nieuwe versie beschikbaar. Binnenkort volgt een vertaling van de website en catalogus.

Klik hier om het eindresultaat te bekijken.