Website Seacon Logistics

woensdag 18 mei 2011


Seacon Logistics homepage
Seacon Logistics homepage met video
Seacon Logistics informatie pagina

Seacon Logistics opereert als een hoogwaardig ketenregisseur met een maritiem karakter in de logistieke dienstverlening (transport, opslag, overslag, distributie en logistiek) en met de hele wereld als werkterrein. Het bedrijf heeft vestigingen in onder andere Venlo, Duisburg, Moskou, Boedapest, Born en Nuth.

Forwart heeft een nieuwe website gerealiseerd. De website is uitgevoerd in drie taalversies en bevat informatie over het bedrijf, de mogelijkheden, vacatures en nieuwsberichten. Door een inventieve oplossing is de bedrijfsvideo gekoppeld aan de onderwerpen op de website. Indien in de video het onderwerp ‘supply chain solutions’ aan de orde komt, wordt automatisch het bijbehorende blok op de homepage gearceerd en zal een link naar dit onderwerp bij de video gepresenteerd worden zodat een bezoeker direct door kan klikken voor uitgebreidere informatie.

De website wordt in meerdere fases opgeleverd. Later dit jaar wordt onder andere een zoekmachine, nieuwsbrief, online sollicitatieformulier en mooier nieuwsoverzicht toegevoegd. Daarnaast wordt onderzocht hoe social media het beste geïntegreerd kan worden in de website.

Forwart is verantwoordelijk voor de technische realisatie, Content Management en hosting van de website. Het grafisch ontwerp van de website is gerealiseerd door het bureau dat alle vormgeving van Seacon Logistics verzorgt.

Bekijk het resultaat op www.seaconlogistics.com.