Website Praedé kappers

maandag 19 april 2010


Website Praedé kappers 1
Website Praedé kappers 2
Website Praedé kappers 3
Website Praedé kappers 4
Website Praedé kappers 5

Het grafisch ontwerp van de website bevat een diversiteit aan fotografie. Op de homepage worden de meeste foto’s in grijstinten weergegeven. Met intervallen licht één van de foto’s op in een kleurrijke variant.
De website bevat informatie over de salon, inclusief een interactieve routekaart. Tevens heeft elke kapster een eigen pagina waarop korte informatie over de kwaliteiten en persoonlijke kenmerken opgenomen kan worden. Het fotoalbum van de website toont grote foto’s en is voorzien van diverse animaties. Daarnaast bevat de website een blog (weblog) waarop de eigenaar – Cay Kleeven – en zijn kapsters op regelmatige basis korte artikelen schrijven over de ervaringen in de salon en alles wat daaraan gerelateerd is.

De website is voorzien van een beheer omgeving (Content Management Systeem – CMS) waarmee Praedé de website zelf tot in de details kan beheren. Naast de implementatie van het CMS is Forwart verantwoordelijk voor de grafische vormgeving, de technische realisatie en de hosting van de website. De huisstijl en het logo zijn elders ontwikkeld.

Bekijk het eindresultaat opwww.praede.com.