Website Pallethandel Kortebos

woensdag 30 maart 2011


Pallethandel Kortebos homepage
Pallethandel Kortebos informatiepagina

Forwart heeft voor Pallethandel Kortebos een nieuwe website gerealiseerd. Pallethandel Kortebos is al sinds midden jaren ’80 een bekende naam in de palletwereld. Mede door deze jarenlange ervaring heeft het bedrijf de juiste expertise in huis om palletoplossingen op maat te bieden.

De ervaring, expertise en professionaliteit van het bedrijf komen duidelijk terug op de nieuwe website. Op de homepage wordt het bedrijf aantrekkelijk gepresenteerd en kan de bezoeker direct een keuze maken uit de belangrijkste informatie van de website. De website bevat een pagina over de normen waaraan het bedrijf voldoet waardoor de professionaliteit van het bedrijf extra benadrukt wordt. In de website is een routekaart opgenomen zodat bezoekers in één oogopslag zien waar het bedrijf gevestigd is.

Het grafisch ontwerp van de website sluit perfect aan bij de huisstijl van het bedrijf en de specifieke doelgroep. Om de doelgroep nog meer aan te spreken speelt fotografie een belangrijke rol binnen de gehele website. Mede door het gebruik van sprekende en zorgvuldig geselecteerde beelden heeft de site een moderne en frisse uitstraling.

Om de website up-to-date te houden is deze voorzien van het Content Management Systeem van Forwart. Het internetbureau uit Horst verzorgt tevens hosting van de website en e-mail.

Bekijk de website via www.kortebos.nl.