Website Munckhof

vrijdag 11 april 2008


Website Munckhof 1
Website Munckhof 2
Website Munckhof 3

Het belangrijkste verschil is, dat er nu één grote website is waar alle bedrijven en diensten van Munckhof in geïntegreerd zijn. De websites munckhofreizen.nl, munckhofreiswereld.nl, munckhofbusinesstravel.nl en munckhoftaxi.nl komen met de lancering van de nieuwe site te vervallen en de bezoekers worden automatisch naar de juiste pagina op munckhof.nl doorgelinkt.

Een ander verschil - en gemak voor de bezoeker - is de indeling naar de diverse producten/diensten die Munckhof aanbiedt. De nieuwe website is verdeeld in tabbladen met de hoofdproducten Vakanties, Zakenreizen, Touringcar, Taxi en Over ons. Alle informatie op productniveau is ondergebracht in deze tabbladen en de uitgebreide (achtergrond) bedrijfsinformatie bij "over ons". Daarnaast is de website voorbereid op een meertalige variant.

Deze omvangrijke website is voorzien van de meest recente versie van het Content Management Systeem (CMS) dat Forwart in eigen beheer ontwikkeld heeft. Het CMS is bijzonder flexibel waardoor zelfs een website van deze omvang zonder uitgebreide kennis in weinig tijd volledig te beheren is. Het ontwerp dat oorspronkelijk gebruikt diende te worden voor de website is door de grafische afdeling van Forwart volledig geoptimaliseerd en gemoderniseerd zodat in het bijzonder de uitstraling en het gebruiksgemak van de website optimaal is. Elk tabblad van de website bestaat uit een vergelijkbare uitstraling en indeling. Door het gebruik van afwijkende grafische elementen heeft elk onderdeel toch zijn eigen uitstraling die desondanks perfect aansluit bij de huisstijl van het bedrijf. Forwart is verantwoordelijk voor het uiteindelijke grafische ontwerp, de techniek, CMS en hosting van de website. Het eindresultaat is tot stand gekomen uit een prettige samenwerking tussen beide partijen en verdient zeker een bezoek. Bekijk de website opwww.munckhof.nl.