Website Munckhof Racing

maandag 30 mei 2011


Munckhof Racing: homepage
Munckhof Racing: race kalender
Munckhof Racing: fotoalbum.

Sinds 2008 heeft Forwart diverse websites van de Munckhof Groep in de portfolio. In totaal betreft het ruim 15 websites, waaronder de algemene website, een klantenportal en een mobiele website voor zakenreizigers. De Munckhof Groep telt ruim 800 medewerkers en bestaat uit 26 bedrijven, die verdeeld zijn over drie divisies: Taxi, Touringcar en Travel. Daarnaast heeft Munckhof een eigen raceteam. Forwart heeft voor Munckhof Racing een nieuwe website gerealiseerd.

De website straalt snelheid uit en sluit aan bij de stijl van zowel de Munckhof Groep als het race team. Door een creatieve en kritische ontwikkeling van stijlelementen, kleuren en typografie ademt het grafisch ontwerp van de website een race sfeer uit. De website bevat een race agenda waarin alle races van dit seizoen overzichtelijk (met circuit kaart) zijn gepresenteerd. Via een online reserveringsformulier kunnen geïnteresseerden via de website kaarten reserveren voor een race weekend.

Bij elke race wordt na afloop een uitgebreid verslag en beeldmateriaal opgenomen. Er is een koppeling met Picasa (fotoalbums van Google) opgezet waardoor een fotoalbum die de fotograaf van het raceteam aanmaakt in Picasa automatisch op de website geplaatst wordt. Onder andere op de homepage worden de sponsoren van het race team worden opvallend gepresenteerd.

Bekijk de nieuwe website via www.munckhofracing.nl.