Website Int. Bergingsbedrijf Hendriks

vrijdag 10 december 2010


Drukwerk voor Hendriks
Hendriks Lottum homepage
Hendriks Lottum overzicht wagenpark

Internationaal Bergingsbedrijf Hendriks uit Lottum verzorgt bergingswerkzaamheden van lichte en zware voertuigen. Tot en met begin 2010 beschikte het bedrijf tevens over een autogarage. Omdat Hendriks zich sinds dit jaar vooral focust op de bergingsactiviteiten, sloot de oude huisstijl van het bedrijf niet meer volledig aan bij de gewenste uitstraling.

Forwart heeft een nieuwe huisstijl, aangepast logo en een website gerealiseerd voor Hendriks. Op basis van de nieuwe huisstijl werden diverse middelen ontworpen en gedrukt: advertenties, zakenkaartjes, briefpapier en een kerstkaart.

De website bevat uitgebreide informatie over de bergingsmogelijkheden en het bedrijf. Het wagenpark wordt aantrekkelijk gepresenteerd en het fotoalbum bevat een selectie van recent beeldmateriaal. Via de website worden tevens miniatuur vrachtauto’s verkocht.

De website is voorzien van een beheeromgeving waarmee de opdrachtgever zelf de website kan bijhouden en uitbreiden. Binnenkort wordt een meertalige versie van de website gerealiseerd.

Het eindresultaat is te bekijken via www.hendrikslottum.nl.