Website Ideaal Machinebouw en Constructie

maandag 15 november 2010


Ideaal Machinebouw en Constructie is een bedrijf dat zich bezighoudt met een breed scala aan constructieve-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden, alsmede het vervaardigen van speciaal machines in de land- en tuinbouwsector. Het bedrijf was niet tevreden met de vorige website en heeft Forwart gevraagd om een nieuwe website te realiseren.1asset>
Homepage website Ideaal Machinebouw & Constru
Overzicht productgroepen website Ideaal Machi

Het website ontwerp sluit perfect aan bij de herkenbare huisstijl van het bedrijf en bevat informatie met foto’s en video’s over de productgroepen waarin Ideaal actief is. Bezoekers die gedetailleerde informatie wensen over de productuitvoeringen, kunnen deze informatie vanuit een productgroep direct raadplegen. Door deze opzet van de website wordt zowel een oriënterende bezoeker als een bezoeker die specifieke wensen heeft voorzien van de juiste informatie in zo weinig mogelijk kliks.

De website is uitgevoerd in drie talen en beschikt over een automatische taalkeuze zodat een bezoeker direct de juiste taalversie bekijkt.

Forwart heeft de grafische vormgeving van de website (webdesign) verzorgd en is verantwoordelijk voor de hosting en de technische realisatie van de website op basis van een Content Management Systeem (CMS). Met dit CMS kan de opdrachtgever de volledige website op een gebruiksvriendelijke manier beheren en tevens nieuwsbrieven versturen.

Bekijk de nieuwe website op www.ideaal.eu.