Horst a/d Maas, natuurlijk ondernemend

dinsdag 4 november 2014

Horst aan de Maas, natuurlijk ondernemend! is een samenwerkingsverband van bedrijven en organisaties die met de thema’s werk, wonen, zorg en vrije tijd bijdragen aan een krachtige gemeenschap die trots is op haar omgeving.


Responsive

Economische en sociaal-maatschappelijk thema's worden op een creatieve en kansrijke manier verbonden met als doel om Horst aan de Maas verder op de kaart te zetten als gemeente waar het goed wonen, werken, ondernemen en ontspannen is.

Nieuwe website

Forwart heeft een moderne website gerealiseerd voor het samenwerkingsverband. Op de website worden de thema’s in de vorm van projecten gepresenteerd. Daarnaast worden de stakeholders en participanten prominent gepresenteerd waardoor de samenwerking wordt benadrukt. De website is tevens voorzien van een slimme nieuws- en agendafunctie waardoor de grote hoeveelheid aan berichten en activiteiten toch overzichtelijk worden gepresenteerd. Deze responsive website is schaalbaar waardoor deze zich van klein smartphonescherm tot breedbeeld perfect aanpast aan de beschikbare schermgrootte.

Forwart is verantwoordelijk voor het grafisch ontwerp, technische realisatie, hosting en beheeromgeving waarmee de opdrachtgever de inhoud van de website zelf op een gebruiksvriendelijke manier tot in detail zelf kan aanpassen.

Bekijk de website via www.natuurlijkondernemend.nl.