Website Greenport Venlo i-Days

donderdag 28 april 2011


Homepage website i-Days
Overzicht deelnemers website i-Days
Aanmelden deelnemers website i-Days

Greenport Venlo organiseert in 2011 een cyclus van inspirerende en informatieve events met de naam i-Days. Greenport Venlo wil met de i-Days vernieuwende ondernemers, innovators, onderzoekers, studenten en andere stakeholders uit de wereld van Fresh, Food, Flowers, logistiek en (agro) industrie met elkaar in contact brengen en een voedingsbodem vormen voor het Nieuwe Verbinden!

De website is gebouwd op basis van hetzelfde systeem waarop het internetbureau uit Horst eerder de website van Greenport Venlo realiseerde. De opdrachtgever kan hierdoor met één Content Management Systeem allebei de websites beheren.

Naast algemene informatie over i-Days, de locatie, online aanmelden en het programma is de website voorzien van een koppeling met LinkedIn en Twitter. In het gebruiksvriendelijke en laagdrempelige aanmeldformulier kan een deelnemer zijn of haar LinkedIn en Twitter accountnaam invullen. Deze gegevens worden gebruikt om de pasfoto van een deelnemer te tonen op de website en deelnemers in de gelegenheid te stellen alvast kennis te maken met elkaar door het bekijken van social media profielen. Op LinkedIn is een groep ingericht waar discussies mogelijk zijn over de onderwerpen van een event. Het systeem genereert automatisch digitale facturen voor de betaling van een aanmelding.

Forwart is verantwoordelijk voor het grafisch ontwerp, technische realisatie en hosting van de website. Naar verwachting wordt de social media integratie in een latere fase verder uitgewerkt zodat bijvoorbeeld LinkedIn profielen van deelnemers direct te bekijken zijn op de i-Days website.

Bekijk de website via www.greenportvenlo.nl/idays.