Website en huisstijl voor oXeans

woensdag 13 maart 2013


Oxeans - Voorpagina
oxeans-jobs
oxeans-info

oXeans uit Emmeloord is gespecialiseerd in tijdelijke, permanente en roterende scheepsbemanningen voor de (super)jachtindustrie. Forwart heeft een huisstijl en website voor dit nieuwe bedrijf gerealiseerd.

De huisstijl heeft een maritieme uitstraling gekregen die de doelgroep aanspreekt. De website bevat mooie sfeerfoto’s van superjachten. Jachteigenaren die op zoek zijn naar bemanning treffen op de website informatie aan over de werkwijze en kandidaten van oXeans. Kandidaten die op zoek zijn naar een uitdagende baan, kunnen kiezen uit één van de beschikbare vacatures en direct online solliciteren via een formulier of via LinkedIn. Door een koppeling met de recruitment software van de opdrachtgever worden de sollicitaties automatisch in het systeem van oXeans verwerkt.

De website is bovendien uitgerust met een sociale media koppeling waardoor Facebook berichten automatisch als nieuwsberichten op de website verschijnen. De website is in twee talen uitgerust en voorzien van een gebruiksvriendelijke beheeromgeving waarmee de opdrachtgever zelf de volledige website inhoud kan aanpassen en uitbreiden.

Omdat oXeans zo snel mogelijk over een website wilde beschikken, is het gehele traject van huisstijlontwikkeling, grafische vormgeving van de website en technisch realisatie met onder andere de koppeling met recruitment software in slechts vier weken tijd gerealiseerd. De komende tijd zal de website verder uitgebreid worden met aanvullende informatie en vacatures. Ondanks de korte doorlooptijd is het resultaat van hoge kwaliteit en naar volle tevredenheid van de opdrachtgever: www.oxeans.nl en www.oxeans.com.