Website en huisstijl MEP Limburg

dinsdag 22 januari 2008


Website en huisstijl MEP Limburg 1
Website en huisstijl MEP Limburg 2

Forwart uit Horst heeft voor MEP Limburg een nieuwe website ontwikkeld. Gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid zijn twee belangrijke kernwoorden. De website van MEP Limburg bevat een scala aan onderdelen. Naast uitgebreide informatie over de stichting bevat de website informatie over de conferenties en activiteiten van de Limburgse en Nationale afdeling van MEP. Naslagwerk van activiteiten uit het verleden zijn overzichtelijk op de website geplaatst zodat foto's, verslagen, video-fragmenten, etc. bekeken kunnen worden.
In het uitgebreide fotoalbum zijn beeldreportages opgenomen van de evenementen die MEP Limburg georganiseerd heeft. Daarnaast bevat de Multimedia bibliotheek nog meer materiaal, waaronder tevens links naar gerelateerde websites en deelnememende scholen.

In 2007 ontwikkelde Forwart de vernieuwde huisstijl, inclusief logo voor stichting MEP Limburg. De laatste stap bestond uit de ontwikkeling van deze website. Forwart Design is verantwoordelijk voor het grafische ontwerp, techniek, Content Management en hosting van de website.

Bekijk de website op www.meplimburg.nl.