Website en huisstijl GreenBrains

dinsdag 1 november 2011


GreenBrains homepage
GreenBrains homepage uitgeklapt
GreenBrains zoeken

Forwart heeft een nieuwe website en huisstijl gerealiseerd voor GreenBrains. GreenBrains vervult een loketfunctie tussen het bedrijfsleven en kennisorganisaties die een kennis- of innovatievraagstuk verder kunnen helpen of oplossen. Dit voor bedrijven in de regio Venlo maar ook voor bedrijven buiten de provinciegrenzen van Limburg op het gebied van fresh, food, flowers en bijbehorende aanverwante bedrijvigheid zoals agrologistiek en techniek.

GreenBrains is een initiatief van het CITAVERDE College, Fontys Hogeschool Venlo en Hogeschool HAS Den Bosch.

De website blinkt uit in de toepassing van functionele en moderne elementen. De spil van de website, het moderne interactieve loket heeft een prominente plek gekregen op de homepage. Via het online loket is het mogelijk om op perse manieren in contact te komen met GreenBrains. Daarnaast bevat de website uitgebreide informatie over GreenBrains en haar initiatiefnemers. Forwart heeft tevens, in nauwe samenwerking met Marketingcommunicatie bureau Viduro, de conceptontwikkeling verzorgd.

De nieuwe huisstijl en logo sluiten perfect aan bij de gewenste uitstraling van GreenBrains. Op basis van deze nieuwe huisstijl heeft Forwart het ontwerp en realisatie van perse huisstijl middelen verzorgd: Word-sjablonen, Powerpoint-sjablonen en briefpapier.

Naast de nieuwe huisstijl is Forwart verantwoordelijk voor het grafisch ontwerp, hosting, e-marketing (nieuwsbrieven) en de technische realisatie van de website met een gebruiksvriendelijk beheersysteem zodat de medewerkers van GreenBrains zelf de website kunnen aanpassen.

Bekijk het eindresultaat op www.greenbrains.nl