Website en huisstijl Breehorst

maandag 17 september 2007


Website en huisstijl Breehorst 1
Website en huisstijl Breehorst 2

Breehorst is een volledig onafhankelijke adviseur en tussenpersoon op het gebied van particuliere, bedrijfsmatige en werknemersverzekeringen. Forwart heeft Breehorst ondersteund bij de volledige PR. Wij verzorgden de huisstijl, het logo, drukwerk (enveloppen, briefpapier, visitekaartjes), grafische vormgeving website, concept website en de technische realisatie van de website.

De website van Breehorst is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Door een taktische plaatsing van onderdelen zijn de meest belangrijke pagina's in slechts één klik te bereiken. Om direct de juiste doelgroep te benaderen wordt er gebruik gemaakt van drie thema's op de website. Deze thema's komen naar voren in de vorm van tabbladen.

De website is voorzien van ons Content Management Systeem. Daarmee kunnen de medewerkers van het bedrijf overzichtelijk en snel de website up to date houden. Tevens verzorgen wij de hosting van de website en e-mail voor Breehorst. De komende maanden zal de website regelmatig voorzien worden van meer informatie en meer mogelijkheden.

Bekijk het eindresultaat op www.breehorst.nl.