Website Duitse markt voor Agrimaster

dinsdag 26 juli 2011


Agrimaster homepage
Agrimaster categorie overzicht
Agrimaster product detail

JJ Dabekausen uit Echt (Limburg) is specialist op het gebied van machines voor het berm- en groenonderhoud en bodembewerking. Het bedrijf is dealer van het merk Agrimaster: een uitgebreide lijn klepelmaaiers voor onder andere landbouwers, gemeenten en loonwerkers. Om de verkoop van Agrimaster machines in de Duitse markt te stimuleren heeft Forwart een nieuwe website gerealiseerd waarop het assortiment te bekijken is.

Door een categorieselectie op de homepage van de website zijn in één oogopslag de beschikbare maaivarianten van Agrimaster machines te bekijken. Een bezoeker kan vervolgens via tabbladen verder navigeren op de website. Het overzichtelijke grafisch ontwerp spreekt de brede, overwegend Duitse, doelgroep aan. Het ontwerp spoort aan om uiteindelijk een offerte aan te vragen voor één van de machines.

Via het Content Management Systeem van Forwart kan de opdrachtgever de volledige website zelf beheren. Omdat het assortiment van Agrimaster aan verandering onderhevig is, is de online catalogus flexibel opgezet. Deze website is onderdeel van een omvangrijk internetproject dat Forwart op dit moment aan het realiseren is voor het bedrijf uit Echt. Meerdere websites worden in de loop van dit jaar opgeleverd op basis van hetzelfde professionele internetsysteem.

Forwart is verantwoordelijk voor het grafisch ontwerp, de technische realisatie en zoekmachineoptimalisatie van de website en verzorgt tevens de hosting waarmee de opdrachtgever alle website gerelateerde zaken bij één betrouwbaar internetbureau heeft ondergebracht.

Bekijk de website via www.agrimaster.de