Website BrandMarq

dinsdag 4 september 2007


Website BrandMarq 1

Op BrandMarq.com kunnen bezoekers hun kritische mening geven over internationaal bekende merken. Hierdoor ontstaan overzichten van populaire en niet-populaire merken met daarbij de positieve en negatieve punten. Elk merk wordt door de bezoekers beoordeeld op een zestal belangrijke punten.

De website bevat een groot aantal mogelijkheden, waaronder het waarderen van merken, reageren op merken en het raadplegen van de overzichten. Tevens bevat de website een zogenaamde ‘Brand-Battle’. In de ‘Brand-Battle’ kunnen de beheerders van de website telkens twee merken die gewaagd zijn aan elkaar selecteren. De bezoekers van de website kunnen aangeven welk van de twee merken het meest populair is. Geregistreerde bezoekers kunnen daarnaast zelf suggesties doen voor merken die men mist op de website. Alle resultaten van merken, overzichten en nieuwsberichten zijn tevens als RSS feeds beschikbaar.

Forwart verzorgde het gehele traject voor dit project: logo- en huisstijl ontwerp, grafische vormgeving en technische realisatie. De website is voorzien van ons Content Management Systeem waardoor onze klant in staat is de volledige website te beheren. Forwart verzorgt tevens de hosting van de website.

Bekijk het eindresultaat op www.brandmarq.com.