Webshop Alles Paletti

woensdag 15 april 2009


Webshop Alles Paletti 1
Webshop Alles Paletti 2
Webshop Alles Paletti 3

Enkele jaren geleden ontwikkelde Forwart een website voor Alles Paletti uit Maasbree. Alles Paletti verzorgt opleidingen tot gecertificeerd Bedrijfshulpverlener, Eerste Hulp, BHV Brandbestrijding en Ontruiming.

Als uitbreiding van de internet activiteiten van Alles Paletti heeft Forwart een webshop ontwikkelt. De webshop bevat een uitgebreide catalogus met EHBO en BHV materialen en aanverwante producten. De heldere navigatiestructuur zorgt ervoor dat het bestellen van producten erg eenvoudig is. Door de koppeling met iDEAL kunnen betalingen veilig en snel voldaan worden. Via het beheergedeelte van de webshop kunnen de verantwoordelijke medewerkers van Alles Paletti de producten onderhouden en bestellingen verwerken.

De grafische vormgeving van de webshop sluit perfect aan bij de huisstijl van het bedrijf en de eerder ontwikkelde website. De vormgeving van de webshop is modern en overzichtelijk zodat bezoekers in één oogopslag een goede indruk krijgen van de producten die Alles Paletti in haar webshop aanbiedt.

Bekijk het resultaat op webshop.alles-paletti.nl.