Uitbreiding team met accountmanager

woensdag 27 juli 2011


Om de ambities van internetbureau Forwart uit Horst te realiseren wordt het team per 1 september uitgebreid met een accountmanager: Wilbert Claessens. Sinds de oprichting in 2003 zijn eigenaren Koen Hendrix en Peter Arts verantwoordelijk voor deze taak. Wilbert Claessens zal vooral onze nieuwe opdrachtgevers gaan bedienen in een steeds groter wordende markt. De uit Venray afkomstige Wilbert heeft ruim 9 jaar ervaring als accountmanager, projectmanager en webdesigner bij diverse internetbureau’s. Hij is daarnaast erg actief in de steeds belangrijker wordende sociale media en heeft veel kennis van webdesign, internet projectmanagement, internet marketing, zoekmachine marketing (SEM) en zoekmachine optimalisatie (SEO).

In de afgelopen 8 jaar heeft Forwart meer dan 100 websites gerealiseerd voor ongeveer 180 opdrachtgevers in (met name) de provincie Limburg waarbij de focus op de regio Horst, Venlo en Venray ligt. Om nog betere internetprojecten te realiseren en te voldoen aan de huidige vraag is het bedrijf de laatste maanden al uitgebreid met twee extra software engineers en een webdeveloper. Het kantoor aan de Doolgaardstraat in Horst zal een kleine verbouwing ondergaan zodat er ruimte ontstaat voor een extra kantoor met twee werkplekken.

Forwart feliciteerde Wilbert op donderdag 28 juli met zijn nieuwe uitdaging in een commercial van een bekend automerk. Deze commercial was te horen in de reclameblokken op diverse landelijke radiozenders, waaronder Radio 538, Radio 1 en 3FM. Beluister de commercial:

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.