Webshop Tea Lifestyle

dinsdag 9 september 2014

De webshop van Tea Lifestyle bevat een theecollectie die met zorg is samengesteld door theesommelier Karlijn Dapper. Bezoekers van Tea Lifestyle maken kennis met verse thee, pure smaken en handige accessoires. Hierdoor heeft Tea Lifestyle een unieke samenstelling van hoogwaadige producten in huis.


Responsive-webshop

Het professionele ontwerp van de webshop sluit perfect aan bij de gewenste uitstraling van Tea Lifestyle. Het aanbod van thee wordt uitgebreid gepresenteerd op de website met informatieve teksten en professionele fotografie. De webshop is uitgerust met moderne technieken en voorzien van een responsive webshop ontwerp. Hierdoor werkt deze multi-screen site er op elk scherm en apparaat perfect. Een analyse van webstatistieken bevestigt het nut van een responsive ontwerp. Bijna de helft van het totale aantal bezoekers (ruim 47%) heeft de website reeds via een smartphone of tablet bezocht. Een responsive webshop leent zich namelijk perfect voor oriëntatie en aankopen van producten. Forwart de specialist in de ontwikkeling van responsive webshops.

Gebruiksvriendelijk webshopsysteem

Het gebruiksvriendelijke webshopsysteem van Forwart is volledig aangepast aan de specifieke wensen van Tea Lifestyle. Bovendien wordt de webshop gekoppeld aan een extern ERP-systeem voor het importeren en synchroniseren van prijzen, het assortiment en het exporteren van bestellingen en bestelregels.

Naast het standaard assortiment is het bovendien mogelijk om op een interactieve wijze online eigen theemelanges te creëren. Een bezoeker kan diverse stappen doorlopen waarmee deze een basisthee aanvult met diverse extra ingrediënten. Door de vele combinatiemogelijkheden zijn er bepaalde smaken die minder goed combineren. Om te voorkomen dat een theemelange gecreëerd wordt die niet lekker is worden voorgeselecteerde combinaties gepresenteerd. Hierdoor is het voor een bezoeker eenvoudig om een lekkere combinatie te bestellen. Dit is ook een unieke cadeautip en kan gepersonaliseerd met naam geleverd worden.

De afrekenpagina van de webshop bestaat uit één overzichtelijk en laagdrempelig formulier zodat de klant een bestelling snel kan voltooien en direct kan betalen, bijvoorbeeld via iDEAL. Bovendien kan een betaling voldaan worden met speciale giftcards die via de webshop te bestellen zijn.

Bekijk de responsive webshop via www.tealifestyle.nl