SportFC sportportal gelanceerd

zaterdag 14 april 2007


SportFC sportportal gelanceerd 1
SportFC sportportal gelanceerd 2
SportFC sportportal gelanceerd 3

In opdracht van Unibet.com ontwikkelde wij de sportnieuws site SportFC. Unibet is een van Europa's grootste aanbieders van online sportweddenschappen, casino, poker en games. Unibet heeft een zeer ambitieuze doelstelling met de website: "binnen 1 à 2 jaar uitgroeien tot Nederlands grootste sportportal site".

Wij zijn bijzonder trots dat Unibet deze opdracht aan Forwart heeft toevertrouwd. Forwart realiseerde de complete website; van grafische vormgeving t/m techniek en Content Management. De hosting faciliteiten worden eveneens door ons verzorgd.

De site staat in het teken van het allerlaatste nieuws op sportgebied en richt zich op een aantal hoofdsporten: voetbal, tennis, hockey, volleybal, basketbal, schaatsen, wielrennen, Formule 1 en darts. Ruim 15 webredacteuren werken aan de inhoud van de website. De website is voorzien van ons CMS Fast Forwart. Daarmee kunnen de redacteuren onder andere zeer snel nieuws toevoegen aan de website, realtime statistieken bekijken en foto's beheren.

Zowel Unibet als Forwart zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Naast de website zijn er ook RSS feeds beschikbaar. Dat zijn bestanden waarmee het mogelijk is om het nieuws van SportFC op een andere website te publiceren. Tevens voldoet de website aan de laatste richtlijnen voor websites.