Responsive websites voor Emons Group

vrijdag 4 juli 2014

Logistiek dienstverlener Emons Group bestaat ruim 70 jaar en is een familiebedrijf met vestigingen in Milsbeek (bij Gennep), België, Duitsland, Polen en Tsjechië.


Emons responsive website
Emons Group divisies logos

Al sinds de start heeft het bedrijf een strategie die is gericht op innovatie en nichemarkten in de transportsector. Daarbij speelt innovatie een hoofdrol want volgens het bedrijf uit Limburg kan je alleen daarmee onderscheidend zijn in de transportsector. Forwart heeft vijf websites gerealiseerd voor de Emons Group en haar divisies 2WIN, Van Huët, Hofmans en het Duitse Meierling.

De innovatieve uitstraling van het bedrijf is doorvertaald naar een dito website, uitgerust met tal van moderne technieken. Het unieke en gebruiksvriendelijke beheersysteem van Internetbureau Forwart speelt een sleutelrol in dit project. De site is qua uitstraling en technieken innovatief, maar kan desondanks tot in detail door de opdrachtgever aangepast worden.

De vijf meertalige websites hebben een uniforme uitstraling maar toch een eigen identiteit door subtiele wijzigingen en optimalisaties per divisie. De websites zijn responsive waardoor ze perfect werken op elk scherm en apparaat. Smartphone, tablet, groot of klein scherm; de websites zijn overal toegankelijk en werken gebruiksvriendelijk.

Onderderscheidende kenmerken van de verschillende concepten, worden op een aantrekkelijke en moderne manier gepresenteerd. Door de pagina-informatie te verdelen over horizontale balken, in verschillende stijlen, kan alle relevante informatie overzichtelijk en aantrekkelijk op één pagina gepresenteerd worden. Hierdoor is het aantal pagina's en subpagina's beperkt en kan een bezoeker snel alle informatie bekijken.

Ontdek de nieuwsberichten, CO2 calculator, medewerkers, video's, facts & figures en meer op de websites:

  1. Emons Group
  2. Van Huët
  3. 2WIN
  4. Hofmans
  5. Meierling