Responsive website voor GTE

dinsdag 12 maart 2013


GTE - responsive
GTE - Homepage
GTE - Informatiepagina

GTE is een vooraanstaand technical engineering ontwerpbureau uit Horst. Het bedrijf ontwerpt machines door creatief en out-of-the box te denken en het lef te hebben om het ├ęcht anders te doen dan de concurrentie.

Om de website perfect aan te laten sluiten bij de moderne, innovatieve en technische uitstraling van het bedrijf is de website uitgerust met moderne technieken en voorzien van een responsive (schaalbaar) website ontwerp. Hierdoor past de website zich automatisch aan de schermgrootte en apparaat van een bezoeker aan waardoor de bezoeker een perfecte gebruikerservaring heeft op zowel smartphone, tablet als laptop/desktop. Op een apparaat met een groot scherm worden de cases van GTE prominent op de pagina gepresenteerd doordat een foto van de machine wordt weergegeven. Als de website echter bezocht wordt met een smartphone dan worden deze cases compacter weergegven waardoor de beperkte ruimte van het beeldscherm toch optimaal benut wordt.

Het grote voordeel van een responsive ontwerp is dan ook dat de volledige website op gebruiksvriendelijke wijze op alle apparaten, waaronder mobiele toestellen ontsloten wordt. Dit is met het groeiende aantal mobiele bezoekers dan ook een verstandige keuze van de opdrachtgever en sluit bovendien helemaal aan bij het innovatieve karakter van GTE. De website is in twee talen uitgerust en bevat onder andere informatie over GTE, projecten en actualiteiten.

Forwart heeft de grafische vormgeving, technische realisatie, content management (beheer van de website inhoud) en hosting verzorgd van de meertalige website.

Bekijk de nieuwe website via www.gte-engineering.nl.