Responsive webshop voor Hees 9

dinsdag 17 juni 2014

Webshop Hees 9 is gespecialiseerd in het aanbod van Scandinavische merken die gemixt zijn met een uniek Nederlands design. Internetbureau Forwart heeft voor het bedrijf een moderne webshop gerealiseerd waarmee Hees 9 is voorbereid op de toekomst van het online winkelen.


Responsive webshop - HEES9

Het professionele ontwerp van de website sluit perfect aan bij de gewenste uitstraling van het bedrijf. Het unieke aanbod van woonartikelen wordt uitgebreid gepresenteerd op de website. De webshop is voorzien van een responsive (schaalbaar) webshop ontwerp. Hierdoor past de webshop op elke schermgrootte en werkt deze perfect op een smartphone, tablet en laptop of computer. Een responsive webshop leent zich perfect voor oriëntatie en aankopen via een bijvoorbeeld een tablet of mobiele telefoon. Forwart is specialist in de realisatie van responsive websites en webshops.

De afrekenpagina van de webshop bestaat uit één overzichtelijk formulier zodat de klant een bestelling snel kan voltooien en betalen. Betalen is mogelijk via iDEAL, PayPal, CreditCard en voor de Belgische klanten via Mister Cash.

Bekijk de responsive webshop via www.hees9.nl