Portal voor Rabobank Maashorst

dinsdag 8 mei 2012


simr-1
simr-2
simr-3

In opdracht van Rabobank Maashorst heeft Internetbureau Forwart een portal voor ondernemers gerealiseerd. Startende en ervaren ondernemers in de gemeente Horst aan de Maas vinden op de website relevante informatie om een bedrijf te starten of te verbeteren. Met behulp van de handige webclick heeft een ondernemer met één druk op de knop alle informatie 24/7 binnen handbereik.

Op internet is voor starters erg veel informatie te vinden, misschien wel teveel. En dat is precies de reden waarom Rabobank Maashorst “Starten in mijn regio” in het leven heeft geroepen. Op deze portal treft een ondernemer alleen de belangrijkste zaken aan. De site is geheel gericht op startende ondernemers in de gemeente Horst aan de Maas. In het grafisch ontwerp van de website zijn daarom regionale foto’s opgenomen.

Forwart is verantwoordelijk voor de grafische vormgeving van de website op basis van de huisstijl van Rabobank Nederland, de technische realisatie, hosting en heeft de website bovendien voorzien van een moderne beheeromgeving waarmee de opdrachtgever de inhoud van de website zelf kan actualiseren.

Via de algemene website van de Rabobank, kunt u zo'n handige webclick bestellen.

Bekijk de portal via www.starteninmijnregio.nl