Online ticketing van TicketCrew

vrijdag 10 november 2017

Forwart heeft voor het bedrijf TicketCrew een volledig nieuw en geavanceerd ticketingsysteem gerealiseerd. Via het syteem is het mogelijk eenvoudig e-tickets te bestellen te betalen en af te handelen voor organisaties van zowel grote als kleine evenementen. Daarnaast bevat het syteem een uitgebreide module waarmee vrijwilligersbeheer gefaciliteerd wordt.


Afgelopen weekend vond in America het jaarlijkse Slotconcert van Rowwen H├ęze plaats. Hierbij werd de eerste fase van het nieuwe systeem voor de eerste keer op grote schaal ingezet. Naast de reguliere ticketing werd dit jaar ook het gehele vrijwilligersbeheer door TicketCrew gefaciliteerd. Hiervoor heeft Forwart een ge├»ntegreerde module ontwikkeld binnen het systeem van TicketCrew.

Naast een overzichtelijke beheermodule zijn printers gekoppeld waarmee op grote schaal polsbandjes geprint werden vanuit het systeem.

Door deze integratie krijgt de organisatie - van in dit geval het Slotconcert - gedetailleerde informatie van alle vrijwilligers en kan deze gebruiken om de vrijwilligersinzet bij een volgende editie te optimaliseren. Bovendien kunnen vergoedingen aan participerende verenigingen beter en sneller worden voldaan.

Naast het vrijwilligersbeheer wordt ook accreditatiebeheer (toeleveranciers, partners en artiesten) volledig met het nieuwe systeem van TicketCrew afgehandeld.

ORG_DSC03764

Ticket

Forwart ontwikkelt al vele jaren voor het in Sevenum gevestigde ticketing bedrijf. Eerder dit jaar werd een nieuwe en verbeterde versie van het eerder door Forwart ontwikkelde ticketingsysteem opgeleverd. Hiermee is het voor TicketCrew mogelijk het systeem eenvoudiger in te zetten en op grotere schaal te gebruiken.

Daarnaast zijn uitbreidingen met nieuwe mogelijkheden eenvoudiger op te zetten.

Neem voor meer informatie contact op met TicketCrew