Nieuwsbrief Gemeente Venlo

woensdag 18 april 2012


nieuwsflits

Forwart verzorgt voor de Gemeente Venlo de opmaak en verzending van een digitale nieuwsbrief. De zogenaamde FloriadeB2B Nieuwsflits wordt maandelijks verzonden en bevat onder andere informatie over de thema’s die de komende maand bij de Floriade centraal staan en een overzicht van activiteiten in de Living Nature Lounge van de Innovatoren.

Het nieuwsbrief systeem dat is ingezet voor de verzending van de digitale nieuwsbrieven biedt betrouwbare en uitgebreide statistieken en staat garant voor een gegarandeerde aflevering zodat de nieuwsbrieven niet ten onrechte als spam aangemerkt worden. Hierdoor wordt de doelgroep betrouwbaar bereikt. Bovendien voldoet de nieuwsbrief aan de actuele regelgeving voor spam. Bezoekers kunnen zich bijvoorbeeld met één klik afmelden indien ze de informatie niet langer op prijs stellen.

Naar aanleiding van de eerste verzending van de nieuwsbrief, heeft geen enkele abonnee zich afgemeld. De opmaak en inhoud van de nieuwsbrief zijn dus betrouwbaar en interessant gebleken. De inhoud en overleg met de opdrachtgever is verzorgd door marketing- en communicatiebureau Viduro.