Nieuwe website Vullings Systemen

woensdag 17 juli 2013


Door de responsive realisatie werkt de website perfect op elk apparaat.
Homepage nieuwe responsive website Vullings Systemen
Wereldkaart met projecten van Vullings Systemen

Vullings Systemen produceert systemen, machines en apparaten voor de professionele markt. Het bedrijf heeft een specialiteit in watergeefsystemen in de champignonsector en monteert deze wereldwijd. Forwart heeft een nieuwe responsive (schaalbare) website voor Vullings Systemen uit Horst gerealiseerd.

In de nieuwe marketingstrategie van het bedrijf is besloten om de website van Vullings Systemen los te koppelen van de algemene Vullings website waarop informatie over metaalbewerking én systemen was te vinden. Die website is eveneens door Forwart gerealiseerd (in 2009).

Perfecte toegankelijkheid

De responsive uitvoering van de website sluit perfect aan bij de gewenste moderne en innovatieve uitstraling van het bedrijf en zorgt er bovendien voor dat bezoekers van smartphone tot beurs-tv de website perfect kunnen gebruiken. Ook op corporate websites neemt het aantal bezoekers die de website met een smartphone of tablet bekijkt fors toe. Dit aantal zal voorlopig blijven stijgen.

De website wordt in twee taalversies aangeboden en bevat informatie over producten en diensten, waaronder het nieuwe Multiflex Water Supply System (WSS) totaalconcept. Op een wereldkaart is te zien waar systemen van Vullings in gebruik zijn. Binnenkort wordt deze kaart uitgebreid met enkele concrete voorbeelden van gerealiseerde projecten. De website is gekoppeld aan het Twitter account zodat nieuwe tweets automatisch zichtbaar worden op de website.

Het grafisch ontwerp is in samenwerking met de vormgever van de nieuwe huisstijl gerealiseerd en het internetconcept is in samenwerking met het marketingbureau van Vullings opgezet. Forwart is verder verantwoordelijk voor de technische realisatie en hosting van de website en heeft de implementatie van een CMS voor gebruiksvriendelijk beheer van de website door de opdrachtgever verzorgd.

Bekijkt het resultaat via www.vullings-systemen.nl.