Nieuwe website voor Vohamij

vrijdag 4 januari 2013


Vohamij homepage
Vohamij ocassions
Vohamij ocassion detail
Vohamij productinfo
Vohamij mobiele website

Vohamij uit Heythuysen is al 35 jaar officiële merken dealer van onder andere tractoren, landbouwmachines en heftrucks. Forwart heeft een nieuwe, moderne website gerealiseerd. De website presenteert de belangrijkste productgroepen en bevat een selectie van actuele bedrijfsmiddelen met video’s en korte informatie. De verkoper wordt op de pagina weergegeven zodat een bezoeker direct contact kan opnemen met de juiste persoon binnen Vohamij. Bovendien kan er direct een offerte aanvraag gedaan worden door het invullen van een formulier. Alle aanvragen worden automatisch per e-mail naar de juiste persoon gestuurd en zijn bovendien in het beheersysteem van de website overzichtelijk te raadplegen of te downloaden als Excel bestand zodat de aanvragen efficiënt afgehandeld worden.

Behalve nieuwe machines, worden via de website ook occasions aangeboden. Vanwege het grote aantal occasions, kan een bezoeker bladeren door het aanbod of via de filters zoeken naar een specifieke machine. De website bevat bovendien een nieuwspagina. Nieuwsartikelen kunnen net als de rest van de website op een gebruiksvriendelijke manier door de opdrachtgever aangepast en toegevoegd worden via het moderne beheersysteem waarmee de website is uitgerust.

Bovendien is de website is voorzien van een webshop waarmee klanten diverse producten online kunnen kopen. Ten slotte bevat de contactpagina een overzichtelijke presentatie van de contactgegevens van elke afdeling en een overzicht van het team met persoonlijke contactgegevens. Daarnaast kan een bezoeker een route plannen via een interactieve Google Maps implemenatie.

Mobiele bezoekers krijgen een speciale pagina aangeboden waarop de meest gezochte informatie te raadplegen is. Deze pagina is geoptimaliseerd voor smartphones.

Het ontwerp van de website sluit aan bij de huisstijl van de organisatie en bevat grote foto’s om direct de juiste sfeer te creëren en door het presenteren van het team wordt een persoonlijke uitstraling gerealiseerd.

Forwart is verantwoordelijk voor het internetconcept, grafisch ontwerp, technische realisatie van de website met Content Management Systeem en hosting.

Bekijk de website via www.vohamij.nl.