Nieuwe website voor startup Yookr

woensdag 16 november 2016

De startup Yookr maakt slimme koppelingen tussen nieuwe diensten en producten mogelijk. Het bedrijf is uniek in z'n doordachte en gebruiksvriendelijke benadering van Internet of Things.


Yookr

Beleef de digitale transformatie samen met Yookr

Internet of Things gaat het helemaal worden. De startup Yookr speelt op unieke wijze in op deze online revolutie. Het bedrijf presenteert meetgegevens van sensoren van zowel een privéomgeving als bedrijfsruimtes op het Yookr dashboard. Hierdoor is de gebruiker van dit dashboard in staat nieuwe inzichten snel en duidelijk weer te geven en te vertalen naar een nieuw product of dienst.

Tevens kunnen met deze nieuwe inzichten processen geoptimaliseerd worden en kan veiligheid en energiebesparing gerealiseerd worden. Dit alles integraal aangestuurd met één App op je smartphone, tablet óf desktop.

De kracht van Yookr is niet alleen het bundelen van sensoren en het tonen van waardevolle informatie. Yookr stelt de gebruiker via een krachtige API in staat koppelingen te leggen tussen diverse sensoren, camera's en apparaten waardoor unieke oplossingen mogelijk worden. Een gebruiker kan bijvoorbeeld zelf een scene opzetten waarbij een camera wordt geactiveerd bij beweging en tevens een lamp aanzet. De mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos.

Forwart realiseerde de website en samen met Whysor en het team van Yookr het dashboard van deze veelbelovende startup.

Bekijk het resultaat op www.yookr.org