Nieuwe website voor Mister KOOL's

vrijdag 7 juni 2013


Mister KOOL's Responsive website
Homepage
Informatiepagina

Mister KOOL’s is specialist in het duurzaam reinigen van vloeren en meubels voor bedrijven en particulieren. Het bedrijf uit Wanssum heeft een nieuwe website laten maken door Internetbureau Forwart. Het bedrijf heeft als doel hoge kwaliteit te leveren en zich te onderscheiden door professionele service te bieden. Hierbij was een nieuwe moderne website dan ook van belang.

Het professionele ontwerp van de website sluit perfect aan bij de gewenste uitstraling van het bedrijf. Het grote aanbod van reinigingsdiensten wordt uitgebreid gepresenteerd op de website met informatie, professionele foto's en diverse video's. De nieuwe website van Mister KOOL's is uitgerust met moderne technieken en voorzien van een responsive (schaalbaar) website ontwerp. Hierdoor past de website op elke schermgrootte en werkt deze perfect op een smartphone, tablet en laptop of computer. Forwart is specialist in de realisatie van responsive websites.

De komende tijd worden bovendien diverse marketingacties via de website en de nieuwe Facebookpagina gefaciliteerd. Klanten van Mister KOOL's maken kans op een tegoedbon voor een fiets t.w.v. EUR 2.000,- door zich in te schrijven via de Facebook app. De realisatie van deze app en advies op het gebied van sociale media wordt ook door Forwart verzorgd. De komende maanden wordt het gebruik van sociale media geintensiveerd en geoptimaliseerd. Daarnaast wordt op korte termijn een webshop voor onderhoudsproducten in gebruik genomen.

De grafische vormgeving, technische realisatie, content management systeem (voor beheer van de website inhoud) en hosting van de website heeft Mister KOOL's bij Forwart ondergebracht.

Bekijk de nieuwe website via www.misterkools.nl.