Nieuwe website voor Kinderopvang ’t Nest

maandag 21 januari 2013


nest-home
nest-locaties
nest-locatie-detail
nest-info

Acht jaar geleden begon Kinderopvang ’t Nest in Grubbenvorst en liet toen een website door Forwart realiseren. In 2013 is ’t Nest gefuseerd en heeft de organisatie opnieuw gekozen voor een website van het internetbureau uit Horst en Venray. De organisatie zet zich in voor een veilige, vertrouwde, kleinschalige en lokale omgeving waarin kinderen alle ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.

Door de fusie heeft ’t Nest locaties in maar liefst tien dorpen in de gemeente Horst aan de Maas. Dit komt op de nieuwe website duidelijk terug in een kaart. Het grafisch ontwerp van de moderne website sluit perfect aan bij de nieuwe huisstijl en bevat mooie, grote foto’s.

De opdrachtgever schrijft het volgende over de nieuwe website:

Vanaf 7 januari 2013 is onze nieuwe website online. De website is ontwikkeld door internetbureau Forwart uit Horst waarbij de door Lonneke Geurts, van AndMore Vormgeving uit Grubbenvorst, ontwikkelde nieuwe huisstijl van Kinderopvang 't Nest als uitgangspunt is genomen. Daarnaast heeft Pieternel Clabbers uit Melderslo en onze eigen groepsleiding voor de fotografie gezorgd. De website sluit goed aan bij de gewenste moderne, speelse, uitstraling van Kinderopvang 't Nest. De website informeert de bezoeker over de verschillende soorten kinderopvang en op welke locaties in de Gemeente Horst aan de Maas deze worden aangeboden. Op de homepage wordt door middel van een kaartje en icoontjes zichtbaar gemaakt op welke locaties Kinderopvang 't Nest welke soorten kinderopvang aanbiedt.

Omdat de website is uitgerust met een moderne beheeromgeving, kunnen we als Kinderopvang 't Nest zelf elke pagina, foto en informatie tot in detail op een gebruiksvriendelijke manier bewerken.

De inhoud van de website zal de komende periode geoptimaliseerd en aangevuld worden en bovendien worden diverse formulieren direct via de website invulbaar. Daarnaast worden voorbereidingen getroffen voor een intranetomgeving.

Bekijk het resultaat via www.kinderopvanghetnest.nl.