Nieuwe website Viduro

donderdag 12 november 2015

Internetbureau Forwart heeft voor Viduro Marketing & Communicatie een nieuwe website gerealiseerd. Een nieuwe locatie en opening van het in Horst gevestigde bedrijf vormde hiervoor de directe aanleiding.


Viduro

Het team van Viduro heeft een sterke focus op het oplossen van strategische vraagstukken op het gebied van marketing en communicatie. Een ondernemer, marketingmanager, projectleider of verantwoordelijke bij de gemeente, instelling of provincie kan hiervoor bij het ervaren bedrijf terrecht. De voorgaande website werd eveneens door Forwart gerealiseerd en was na 5 jaar toe aan vervanging.

De expertise, kwaliteit en persoonlijke benadering van Viduro komen terug in het interactieve ontwerp van de nieuwe website. Op de homepage wordt het bedrijf aantrekkelijk gepresenteerd en kan de bezoeker direct een keuze maken uit de belangrijkste diensten, referenties, team en blogs van Viduro. Bovendien is de website uitgerust met moderne technieken zoals een responsive ontwerp en diverse interactieve elementen. Hierdoor wordt de expertise van het bedrijf en hun unieke en eigenzinnige visie op marketing en communicatie benadrukt.

Forwart heeft de grafische vormgeving, concept ontwikkeling, technische realisatie, content management en hosting verzorgd van de website. Viduro verstuurt bovendien een periodieke nieuwsbrief via MailChimp. Deze is ook voorzien van een nieuwe frisse uitstraling.

Bekijk de website via www.viduro.nl