Nieuwe website Inno-Experts Eindhoven

woensdag 1 mei 2013


Responsive website - Inno-Experts
Homepage - Inno-Experts
Teampagina - Inno-Experts
Informatie - Inno-Experts

Internetbureau Forwart heeft een nieuwe website gerealiseerd voor Inno-Experts. Het in Eindhoven gevestigde bedrijf introduceert met nieuwe diensten, slimmere exploitatie en slimmere huisvesting een uniek verdienmodel voor gebruikers van vastgoed. Met de eigenzinnige visie van Inno-Experts kunnen veel huisvestingsplannen haalbaar gemaakt worden en dat met een gebruikskwaliteit en duurzaamheid die nog nauwelijks gekend is in de huidge vastgoedsector.

Om de nieuwe website perfect aan te laten sluiten bij de moderne, innovatieve en persoonlijke uitstraling van het bedrijf uit Eindhoven is de website uitgerust met moderne technieken. De website is bijvoorbeeld responsive (schaalbaar) opgezet. Hierdoor past de website zich automatisch aan de schermgrootte en apparaat van een bezoeker aan waardoor de site op een smartphone, tablet en normaal systeem perfect werken. Op een smartphone wordt bijvoorbeeld een knop opgenomen die gekoppeld is aan navigatiesoftware van een mobiele telefoon. Hierdoor kan een bezoeker direct en gebruiksvriendelijk navigeren naar de locatie van Inno-Experts.

De website bevat informatie over de diensten van Inno-Experts. Bij elke dienst wordt een aantal business cases gepresenteerd. Bovendien wordt het team op een persoonlijke manier weergegeven doordat elke persoon in beeld is gebracht met een persoonlijk item.

Forwart is verantwoordelijk voor het grafisch ontwerp, de technische realisatie en hosting van de website. De inhoud van de website is in samenwerking met een communicatiebureau en fotograaf tot stand gekomen. De website is gerealiseerd op basis van een gebruiksvriendelijk beheersysteem zodat de medewerkers van het bedrijf en hun communicatiepartner de website zelf tot in detail kunnen aanpassen.

Bekijk de nieuwe website via www.inno-experts.nl.