Nieuwe website Fysiotherapie Westsingel

woensdag 26 juni 2013


Klachten en blessures
Homepage
Teampagina
Informatiepagina

Fysiotherapie Westsingel is een sterk groeiende organisatie waarin goed opgeleide fysiotherapeuten dicht bij de patiënt staan. In de praktijk wordt veel zorg besteed aan de cliënten en behandelmethoden. De ontwikkelingen binnen de fysiotherapie worden op de voet gevolgd om de kwaliteit van de praktijk zo hoog mogelijk te houden. Om deze kwaliteit ook naar buiten toe uit te stralen was een betere, moderne website nodig.

Internetbureau Forwart heeft een nieuwe website gerealiseerd voor de praktijk met vestigingen in Horst en America. De website bevat informatie voor (potentiële) cliënten waaronder een leuke presentatie van het team, informatie over de praktijk en een uitgebreid overzicht van de diverse therapieën en behandelingen. Bovendien worden veel voorkomende klachten en blessures op een overzichtelijke en interactieve wijze gepresenteerd. Met behulp van deze tool kan een bezoeker snel uitvinden welke behandeling voor een bepaalde klacht nodig is. Bij elke behandeling is bovendien direct te zien welke teamleden deze behandeling verzorgen.

Mobiele bezoekers krijgen een geoptimaliseerde versie van de homepage te zien met daarop de meest gezochte informatie en de mogelijkheid om direct telefonisch contact op te nemen of de route te plannen naar de praktijk. De website bevat ook een terugbelformulier.

Forwart is verantwoordelijk voor de conceptontwikkeling, grafische vormgeving, technische realisatie en hosting van de website. Omdat de website is uitgerust met een moderne beheeromgeving, kan de opdrachtgever zelf elke pagina, teamleden en foto's tot in detail op een gebruiksvriendelijke manier bewerken.

Bekijk het resultaat via www.fysiowestsingel.nl