Nieuwe website en huisstijl Aerts

dinsdag 11 oktober 2011


Aerts Europa homepage
Aerts Europa vervolg

Forwart heeft een nieuwe website en huisstijl gerealiseerd voor Aerts Europa B.V. uit Broekhuizen. Het in Limburg gevestigde bedrijf biedt reeds veertig jaar een oplossing voor de meest moeilijke vraagstukken en problemen in de grondsector en mechanisatie ten aanzien van grond, water en groei.

De website is zowel grafisch als technisch tot in detail uitgewerkt. Tevens bevat de website verschillende moderne elementen en uitgebreide informatie over het bedrijf en werkzaamheden. De website is voorzien van een eenvoudige catalogus van het machinepark. Via een gebruikersvriendelijk en laagdrempelige formulier kan de bezoeker snel en eenvoudig online een offerte aanvragen.

Forwart heeft tevens een nieuwe huisstijl en logo redesign gerealiseerd voor Aerts Europa B.V.. De vernieuwde huisstijl sluit perfect aan bij de gewenste en reeds herkenbare uitstraling van Aerts Europa B.V.. Op basis van deze nieuwe huisstijl heeft Forwart het ontwerp en drukwerk van diverse huisstijl middelen verzorgd waaronder visitekaartjes en machinestickers.

Naast de nieuwe huisstijl is Forwart verantwoordelijk voor het grafisch ontwerp, hosting en de technische realisatie van de website met een modern en gebruiksvriendelijk beheersysteem (Content Management Systeem) waarmee de opdrachtgever zelf de website kan onderhouden, actualiseren en uitbreiden.

Bekijk het eindresultaat via www.aertseuropa.nl