Nieuwe website Aarts Conserven

woensdag 4 november 2015

Internetbureau Forwart heeft voor Aarts Conserven uit Lottum een nieuwe website gerealiseerd. Het bedrijf is trots op haar lange historie, vakmanschap en producten. Deze kernwaarden komen dan ook terug in de nieuwe website van het bedrijf.


130404_screens

Responsive website

Om de nieuwe website perfect aan te laten sluiten bij de gewenste uitstraling is in samenwerking met een professionele fotograaf een unieke website ontwikkeld. De WordPress website is bijvoorbeeld responsive (schaalbaar) opgezet. Hierdoor past de website zich automatisch aan de schermgrootte en apparaat van een bezoeker aan waardoor de site op een smartphone, tablet en normaal systeem perfect werkt.

Unieke uitstraling

Het autenthieke karakter, expertise en het uitgebreide assortiment van conservenproducten komen nadrukkelijk terug in de nieuwe website. Op de homepage wordt het Lottumse bedrijf aantrekkelijk gepresenteerd en kan de bezoeker direct een keuze maken uit de belangrijkste producten en informatie op de website. De website is voorzien van een tijdlijn waar bezoekers in één oogopslag de rijke bedrijfshistorie kunnen bezichtigen. Bovendien wordt op de website het verhaal 'van land tot bord' duidelijk aan de bezoeker toegelicht. Juist hierdoor worden de unieke kwaliteiten en eigenschappen van de producten van Aarts Conserven op inzichtelijke wijze gepresenteerd.

Forwart is verantwoordelijk voor het grafisch ontwerp, technische realisatie, projectbegeleiding, hosting en beheeromgeving waarmee de opdrachtgever de inhoud van de website zelf op een gebruiksvriendelijke manier tot in detail zelf kan aanpassen. In samenwerking met diverse partners is de fotografie, concept en tekstuele inhoud van de website tot stand gekomen.

Bekijk het resultaat op www.aartsconserven.nl