Vernieuwde website voor DLM

dinsdag 25 juni 2013


Responsive website
Homepage
Catalogus
Catalogus detail

Forwart heeft in opdracht van Dutch Lion Motorbikes (DLM) een nieuwe website en huisstijl gerealiseerd. Dutch Lion Motorbikes is gespecialiseerd in de verkoop van klassieke motoren van begin 1900 tot circa 1960. Het bedrijf koopt over de gehele wereld klassieke motoren op waarna het deze weer verkoopt via de website. In 2006 liet het bedrijf ook al door Forwart een website realiseren en deze was inmiddels aan vervanging toe.

De website is zowel grafisch als technisch tot in detail uitgewerkt. De gebruiksvriendelijke catalogus is voorzien van moderne elementen waardoor de grote hoeveelheid motoren op een overzichtelijke wijze gepresenteerd wordt. De producten van de catalogus zijn gemigreerd van de oude website zodat de opdrachtgever niet alles opnieuw hoefde in te voeren in het nieuwe systeem.

De website ontvangt bezoekers uit veel verschillende landen. Om deze bezoekers te bedienen is de website dusdanigontworpen en gerealiseerd dat deze een perfecte beleving op zowel een PC, tablet als smartphone heeft. De zogenoemde responsive website past zich hierdoor automatisch aan de schermgrootte en apparaat van een bezoeker aan.

De website is bovendien uitgerust met een gebruiksvriendelijk beheersysteem waarmee de opdrachtgever de volledige website inhoud zelf kan aanpassen. Hiermee worden onder andere de catalogus en overige informatiepagina's geactualiseerd. Forwart heeft het grafisch ontwerp, technische realisatie en de hosting van de website verzorgd.

Bekijk de nieuwe website via www.dutch-lion-motorbikes.com.