Website en huisstijl voor RT160

maandag 2 april 2012


1-home
1-vervolg
1-vervolg2

Forwart heeft in opdracht van Ronde Tafel 160 een nieuwe website en huisstijl gerealiseerd. De Ronde Tafel is een actieve en inspirerende organisatie die onderlinge vriendschap, ontwikkeling en ontplooiing van haar leden bevordert. Daarnaast zet de serviceclub uit Horst en Venray zich in voor de gemeenschap.

Elk jaar organiseert de Ronde Tafel een druk bezocht seminar met interessante sprekers en veel netwerk mogelijkheden. De opbrengst van deze seminar wordt besteed aan goede doelen in de regio van Horst en Venray. Internetbureau Forwart uit Horst en Venray is dit jaar toegetreden als sponsor van het seminar van de Ronde Tafel 160.

De nieuwe website bevat naast informatie over de Ronde Tafel, haar doelstellingen en goede doelen uitgebreide informatie over het seminar. Op de homepage wordt de serviceclub aantrekkelijk gepresenteerd en kan de bezoeker direct een keuze maken uit de belangrijkste informatie van de website. Bezoekers kunnen zich bovendien eenvoudig via de website aanmelden voor het aankomende seminar.

De nieuwe huisstijl, vanuit het bestaande en landelijke logo, sluit perfect aan bij de gewenste eigen uitstraling van de ze afdeling van de Ronde Tafel. Op basis van deze huisstijl heeft Forwart de gehele website ontwikkeld. Deze website is gerealiseerd op het geavanceerde en gebruiksvriendelijke beheersysteem van Forwart.

De website is reeds voorbereid op de implementatie van een ledensysteem. Bekijk het resultaat op www.rt160.com