Mertens Groep kiest voor Forwart Design

donderdag 28 mei 2009


Mertens Groep kiest voor Forwart Design 1
Mertens Groep kiest voor Forwart Design 2
Mertens Groep kiest voor Forwart Design 3

De website van Mertens Safety bevat informatie over het bedrijf, nieuws, het dienstenaanbod en een uitgebreide product catalogus. De catalogus kenmerkt zich door een intuïtieve bediening en grafisch aantrekkelijke presentatie. De catalogus is ontwikkeld door gebruik te maken van diverse moderne web technieken waardoor de bezoeker van een zeer prettige gebruikservaring geniet. De producten in de internet catalogus worden geïmporteerd vanuit het systeem van de Mertens Groep waardoor deze altijd actueel en vrijwel onderhoudsvrij is. De catalogus voorziet in een bestelmogelijkheid die door klanten van het bedrijf gebruikt kan worden om direct bestellingen door te geven. Bezoekers die nog geen klant zijn, kunnen de bestelling met één druk op de knop omzetten in een vrijblijvende offerte.

De website van Mertens Safety is sinds mei te bewonderen via www.mertens-safety.nl. De hoofdpagina van de Mertens Groep is ook alvast in de nieuwe stijl omgezet. In juni 2009 gingen de meertalige websites van Mertens Mushrooms online.

Door het inzetten van het flexibele Content Management Systeem (CMS) van Forwart is onze opdrachtgever in staat om de gehele website tot in de details te beheren. Forwart is verantwoordelijk voor het gehele traject: van concept t/m hosting hebben wij onze opdrachtgever tevreden mogen stellen.