Limax Groep website

woensdag 21 maart 2007


Limax Groep website 1
Limax Groep website 2

Forwart heeft de website voor de Limax Groep ontwikkeld. Limax is al meer dan 25 jaar toonaangevend leverancier van verse paddestoelen aan retailers en inkoopcombinaties in Europa, met vestigingen in Nederland en Polen. Door organisatorische redenen binnen Limax werd de lancering van de website een aantal maanden uitgesteld. Vanaf vandaag is de website voor iedereen toegankelijk.

De website bestaat uit vier talen: Nederlands, Engels, Duits en Pools. Een automatische taalkeuze is ingezet waardoor een bezoeker de juiste taalversie van de website te zien krijgt. Dit wordt bepaald aan de hand van de afkomst van een bezoeker. Omdat de omvang van de website redelijk groot is wordt er gebruik gemaakt van een zoekmachine voor het vinden van de juiste informatie.

De vormgeving van de website sluit perfect aan bij het bedrijf. Limax profileert zich met de sleutelwoorden 'Premium Quality'. De uitstraling van de website is clean, professioneel en overzichtelijk.

Limax Groep heeft haar vertrouwen in Forwart gegeven door de ontwikkeling van de website en de grafische vormgeving. Daarnaast is deze omvangrijke website voorzien van ons Content Management Systeem zodat het bedrijf de volledige website zelf kan onderhouden. Tevens verzorgt Forwart de hosting van de website en de e-mail voor alle medewerkers in de verschillende vestigingen.

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op de website: http://www.limax.nl

Voor meer informatie over ons Content Management Systeem kunt u hier terecht of neem contact met ons op.